Američki vojnik ploča koja lebdi

Američki vojnik o tehnologiji vanzemaljaca: “Teška kamena ploča lebdjela je u zraku”

924

Američki vojnik koji je navodno vidio jednu od naprednih tehnologija vanzemaljaca u tajnom vojnom bunkeru, tvrdi da je to bio razlog kasnijih napada na njegov život.

Bivši američki vojnik DC Long tvrdi da su Muškarci u crnom pokušali napad na njegov život kako bi ga spriječili da govori o vezama američke vlade s vanzemaljskim silama.

Oglas

Prema Longu, dok je služio u vojsci, jednom je uspio ući u tajni hangar i tamo vidio neobičan “anti-gravitacijski eksperiment”. Izgledalo je kao monolitna kamena ploča, dugačka 6 metara, koja je bez napora samostalno lebdjela u zraku.

Prema Longu, kako bi ga prisilili da šuti o onome što je vidio, i trenutno i bivše vojno osoblje povezano sa ovim tajnim projektom pokušalo ga je zastrašiti. Tvrdi da je jednom bio napadnut dok je izvodio skok padobranom, zbog čega je jedva preživio.

Nakon senzacionalnih tvrdnji Davida Grascha, Long je kontaktirao ufološkog istraživača Seana Ryana i ispričao mu što je vidio dok je služio u 18. vazdušnoj pješadijskoj jedinici u Fort Bragg-u Sjevernoj Kaliforniji.

Za vrijeme svoje službe, Long je otputovao u Sjevernu Karolinu kako bi pomogao svome ocu, koji je bio vojni izvođač radova i bio angažovan od strane vlasti da izgradi zgradu u kojoj će vojnici biti obučavani za upotrebu oružja.

Oglas

Kada je stigao tamo, lokalni vojnici su ga odveli do gradilišta, prolazeći kroz tajni hangar Range 19. Tamo je Long slučajno postao svjedok neobičnog anti-gravitacijskog eksperimenta s teškim kamenim pločama.

Možda vas zanima:  Dropa kamenje: 12.000 godina stara misterija sa Tibeta

“Vidio sam tu ogromnu monolitnu ploču kako samo stoji tamo. U početku nisam osjećao nikakvu uznemirenost, jer nisam tome pridavao puno važnosti, ali što smo se više približavali, to sam više osjećao njezinu intenzivnu vibraciju.”

Vidio je kako ta ogromna monolitna ploča tiho lebdi u vazduhu, bez vidljivih sredstava podrške. Osjećao je moćnu energiju koja je iz nje zračila:

Bilo je kao da ste na koncertu, stojite pored jednog od zvučnika koji prožima vaše tijelo… ali bez buke.”

Vojnici su brzo odveli Longa kroz hangar, i uskoro je bio na gradilištu gdje je sreo svog oca. Otprilike pola sata kasnije, vraćen je istim putem. I kada su ponovno prošli kroz hangar, Long je sada vidio tri ploče, još dvije pored prve, koje su bile iste veličine.

Long je vidio kako su te ploče koje su izgledale veoma teške, odnesene bez upotrebe posebne građevinske opreme, kao da uopšte nemaju težinu.

Oglas

Samo dan nakon što je Long primijetio lebdeće ploče, uredi njegovog oca su opljačkani, a njegova firma je propala. Long i njegov otac su uvijek bili bliski, ali nakon toga njihov odnos je postao napet.

Kada je Long pitao svog oca: “Misliš li da ovo ima veze s hangarom Range 19?”, otac mu je oštro odgovorio: “Nikada više ne spominji to ime preda mnom.”

“I to je bilo posljednji put da sam se suočio s ocem”, kaže Long tužno.

Njegov otac je ubrzo umro od iznenadnog napada agresivnog raka, a onda je Long imao vlastiti zastrašujući susret s smrću.

Možda vas zanima:  NLO fenomen: Neki od najintrigantnijih slučajeva viđenja NLO-a kroz prošlost

Tokom treninga skakanja s padobranom, Long je iznenada primijetio da je jedna od osoba koje je vidio u hangaru Range 19 bila među ostalim padobrancima u istom avionu s njima.

Kada se Long već pripremao za skok, ta osoba mu se približila:

Oglas

“Namignuo mi je, i čim je izdata naredba za skok, osjetio sam kako spušta ruku. Osjetio sam nešto kako me udara u lice, i bilo je poput statičkog šoka. Ta osoba je potom skočila iz aviona, daveći me za vrat na putu prema dole.”

Long je ležao u komi mjesec dana, a kada se probudio, proglašen je invalidom i otpušten iz vojske. Dugo je šutio o svom iskustvu, ali onda je promijenio mišljenje: “Mogu se nositi s gubitkom karijere u vojsci, sa tim sam u redu, jer znao sam da to neću raditi zauvijek. Ali, neću dopustiti ljudima u ovoj zemlji da se bezbrižno odreknu svoju slobode misleći da im vlada čini usugu.”

Mnogi drugi bivši službenici američke vojske tvrde da su bili meta prijetnji ili da im je ponuđeno mito da šute. Sam Steven Greer tvrdi da mu je general Albert Stubblebine osobno ponudio dvije milijarde dolara za saradnju s američkom vladom.

26. jula 2023. godine održat će se prvo javno saslušanje o NLO-ima u američkom Kongresu, na kojem se očekuje da će mnogi dojavitelji (zviždači) progovoriti, uključujući Davida Grascha.

“Imali smo mnogo prigovora na ovo saslušanje. Postoji mnogo ljudi koji ne žele da se ovo sazna”, kaže Tim Burchett, republikanski kongresmen iz Tennesseeja, koji je jedan od lidera istrage o NLO-ima.

Možda vas zanima:  Krugovi u žitu: Poruke s drugog svijeta?

Izvor: anomalien.com

Oglas