humanoidno biće

Astronom snimio teleskopom “humanoidno biće” veličine Mjeseca na nebu

925

Desilo se noću kada je 83-godišnji David Shane, zaljubljenik u astronomiju, posmatrao zvijezde. Umjesto da promatra zvjezdano nebo, svjedočio je zaista fantastičnom prizoru: bilo je to sjajno, presijavajuće humanoidno biće, veličine približno kao Mjesec.

Video ovog nevjerojatnog događaja komentarisao je poznati ufolog Scott Waring, koji nije mogao sakriti svoje divljenje. Podijelio je svoje misli o misterioznom biću koje, kako tvrdi, okrenuto prema Zemlji i pažljivo promatra našu planetu.

Oglas

Prema Waringu, na videu se mogu vidjeti noge, ruke i glava ovog misterioznog bića. Izgleda poput anđela s ogromnim žutim krilima nalik na pticu. Ovaj impresivni aspekt izaziva pitanja i spekulacije o porijeklu i prirodi ovog čudesnog bića.

Waring, koji je stručnjak za istraživanje NLO-a, napominje da takva svjedočanstva nisu izolirana. U prošlosti su zabilježena mnoga svjedočanstva o viđenju misterioznih fenomena na nebu. Također dodaje da ovo otkriće pruža nove mogućnosti za daljnje proučavanje pitanja koja se tiču vanzemaljske prisutnosti.

Postoji mnogo teorija o porijeklu takvih fenomena. Neki sugeriraju da je to možda posljedica prisustva vanzemaljskih civilizacija koje promatraju razvoj naše planete. Drugi vjeruju da takva bića mogu biti povezana s paralelnim svjetovima ili dimenzijama koje se susreću s našim svijetom.

Mogućnost da posmatramo nešto poput ovoga na našem nebu navodi nas da se zapitamo šta se još krije u neistraženim dubinama svemira.

Oglas

Izvor: anomalien.com