Bicikl

Paranormalna pojava ili šala? Video prikazuje bicikl bez vozača koji se kreće preko ulice

304

E pa ljubitelji misterija i paranormalnog, ovdje imamo jedan zanimljiv video koji prikazuje bicikl bez vozača. Video je snimljen u Engleskoj i neki ljudi se pitaju da li je u pitanju nešto paranormalno ili je ovo možda obična prevara, prenosi coasttocoastam.com.

Svakako ćemo podijeliti ovaj video sa vama, i kao i obično, ostaviti vama na maštu da donesete svoje vlastito mišljenje.

Oglas

Video su navodno snimile sigurnosne kamere na srednjovjekovnoj cesti u gradu Yorku, pod nazivom Shambles, koja je sada prometna pijaca.

Kao što ćete vidjeti u video zapisu, prazan bicikl izlazi iz sporedne ulice i prelazi preko ceste, sve dok konačno ne ostvaruje kontakt sa ivičnjakom i pada.

Naravno, uslijedile su različite reakcije.

Neki su sugerisali da je možda iza bicikla stajao “duh”, jer je York inače poznat kao jedno od najukletijih mjesta u Engleskoj. Neki su opet spominjali zloglasnog duha, poznatog kao “izgubljeni dječak”, a koji je već mnogo puta viđen u gradu.

Oglas

No, postoje i oni koji su skeptičniji u vezi ovog videa, i smatraju da je bicikl mogao gurnuti neko ko je htio da stvori “lažnu sablasnu scenu”. Kao dokaz njihovim tvrdnjama ističu da se bicikl pojavio iz ulice koja nije pokrivena kamerama.

Uostalom, pogledajte ovaj video i sami prosudite sami o čemu se ovdje radi.

Foto naslovnice: Pexels sa Pixabay