Strukture na Mjesecu

Istraživač otkrio misteriozne strukture na Mjesecu

476

Poznati ufolog i virtualni arheolog Scott Waring ponovo je u centru pažnje sa svojim najnovijim otkrićem: misterioznim strukturama na površini Mjeseca.

Na fotografijama Mjeseca do kojih je došla američka svemirska agencija NASA, otkrio je nešto što postavlja mnoga pitanja.

Oglas

Waringovo otkriće postalo je predmet rasprave među ljubiteljima misterija svemira. Ufolog je rekao da je fotografiju objavila NASA prije samo nekoliko dana, a odmah nakon toga je započeo njenu detaljnu analizu.

Prema Waringu, fotografija prikazuje strukture koje se nisu mogle formirati prirodnim putem. Ove neobične objekte mogle su izgraditi vanzemaljske civilizacije, smatra istraživač.

Međutim, ono što najviše iznenađuje je to što, prema Waringovim riječima, NASA ni ne pokušava sakriti ovu informaciju. Skeptici tvrde da bi ova agencija pokušala da sakrije takve činjenice ako se na Mjesecu zaista pronađu dokazi vanzemaljske intervencije.

Međutim, Waring vjeruje da agencija namjerno otkriva ove informacije kako bi izazvala interesovanje javnosti i skrenula pažnju na vanzemaljce.

Oglas

Istraživač također poziva NASA-u da pruži više detalja o porijeklu ovih misterioznih struktura i provede dodatna istraživanja.

Izvor: anomalien.com

Foto naslovnice: 8385 sa Pixabay