Kralj Charles NLO

Kralj Charles je navodno pilotirao prototipom NLO-a

289

Televizijska emisija o NLO-ima Nub TV koja se emitira na Ayozat TV, Kanalu 186 Sky i Tubi u SAD-u, istražuje tvrdnju da je princ Charles letio prototipom NLO-a 1975. godine.

Redatelj Mark Christopher Lee, koji je nedavno pozvao kralja Charlesa da pomogne u raskrinkavanju NLO-a, izjavio je da je dobio svjedočanstvo i dokaze o interesu kraljevske porodice za NLO-e koji datiraju još od Erla Louisa Mountbattena, ujaka princa Phillipa, na čije je imanje u Broadlandsu navodno sletio NLO.

Oglas

Ovo interesovanje je zatim prenijeto na princa Phillipa koji je i sam redovno dobijao informacije o najnovijim vestima o NLO-ima od svog privatnog sekretara, i veoma se zainteresovao za slučaj Rendelsham Forest koji je nazvan “Britanski Rozvel“.

Emisija također istražuje neobične tvrdnje bivšeg kolege kralja Charlesa koji tvrdi da su oba radili na projektu “Serpico” u Sandy Pointu u Kanadi tokom 1975. godine.

Svrha ovog navodnog projekta je bila da istražuje nove oblike transporta sa posebnim osvrtom na Teslin rad o magnetizmu.

Izvor također navodi da je u projektu korištena tehnologija koju je razvila Njemačka nakon Drugog svjetskog rata, a koja je i sama razvijena iz srušenog NLO-a.

Oglas

1975. godine, dok je bio stacioniran u Sandy Pointu u Kanadi, princ Charles je navodno upravljao jednom od ovih letjelica – manjim vozilom tipa NLO, koje je izgledalo kao verzija Avrocara koji je neuspješno razvijen u Kanadi 1959. godine.

Možda vas zanima:  Vanzemaljske otmice i paranormalno

Charlesova letjelica je zapravo imala 3 pilota sa 3 pilotske kupole sve zatvorene u staklenu kupolu osjetljivu na toplinu kako bi zaštitila pilote od magnetnih efekata koje je ispuštala veća letjelica koja je kontrolirala njihov let. Letjelica je ispuštala plavi jonski plamen i mogla je da se uroni u vodu.

Veća letjelica letjela je iza Charlesa i kontrolisala let njegove letjelice pomoću nekog oblika elektromagnetne sile. Veća letjelica izgledala je kao masivni helikopter sa dugim oštricama.

Projekt je također testirao podvodna vozila tipa NLO koja su mogla manevrisati i u zraku i u vodi.

Letjelice su testirane u području Sandy Bay-a od 1950-ih, a jedna od ovih eksperimentalnih letjelica je možda čak dovela do obližnjeg poznatog NLO incidenta u luci Shag Harbor iz 1967. godine, kada je viđen niskoleteći NLO kako uranja u vode te luke.

Urednici emisije su poslali pismo Bakingemskoj palati radi verifikacije ovog navodnog događaja.

Oglas

Lee nastavlja:

“Nakon svjedočenja i dokaza koje sam dobio i dokazanog interesa koji su njegov otac i veliki ujak imali za NLO-e, ponovo pozivam kralja Charlesa da izvrši pritisak i na premijera Rishija Sunaka i na američkog predsjednika Joea Bidena da objave istinu o NLO-ima. .

“Moj izvor tvrdi da je letjelica, kojom je navodno upravljao kralj Charles, dio iste tehnologije koju su američki piloti vidjeli i koristili na nedavnim saslušanjima u Kongresu.”

Priča se istražuje u novoj seriji Nub TV koja se emitira na Ayozat TV, Kanal 186 na Sky i na Tubi u SAD-u od utorka 5. septembra.

Izvor: anomalien.com