Duh bunar Vrisak

Misteriozni vrisak žene iz bunara

367

Vrlo čudan slučaj dogodio se u Meksiku kada su ljudi čuli vrisak žene iz bunara, ali spasioci tamo nikoga nisu zatekli. A sada sumnjaju da je to bio duh.

Najjezivije je to što su vrisak žene čuli i oni koji su pozvali spasioce i sami spasioci. I ova žena je odgovorila na njihova pitanja.

Oglas

Incident se dogodio prije nekoliko dana u meksičkom gradu Saltillo. Iz uskog kanalizacionog bunara, lokalni stanovnik je čuo vrisak žene.

I to se dogodilo, kako je navedeno, u 3:30 sati ujutro. Ovo vrijeme, 3.00-3.30, u kulturi mnogih naroda naziva se Đavolji sat.

Tada je ovaj čovjek došao u najbližu bolnicu i rekao da je žena pala u bunar i da traži pomoć. Rekao je da mu je žena rekla da se zove Juanita.

Na mjesto događaja odmah su izašli uposlenici grupe obezbjeđenja “Violeta”, koji stalno dežuraju u ovoj bolnici.

Oglas

Stigli su do naznačenog bunara čija je dubina bila 6 metara, a jedan od njih je viknuo u mračnu dubinu bunara pitajući za ime žrtve. Svi su čuli ženski glas koji je iz dubine odgovorio „Juanita“.

Nakon toga, spasioci su baterijskim lampama osvijetlili bunar, ali u njemu nije bilo nikakve žene.

Potom su pozvali vatrogasce i za nekoliko minuta stigla su vatrogasna kola sa specijalnom opremom.

U bunar su spuštene merdevine i jedan od vatrogasaca se spustio njima, samo da bi otkrio da je bunar potpuno prazan i da nema tragova ljudskog prisustva.

Možda vas zanima:  "Tajne poruke" u ljudskoj DNK: Šta skrivaju naši geni?

Na dnu bunara nalazio se samo uzak kanal za vodu, kroz koji se nije moglo provući ni dijete, a kamoli odrasla osoba.

Naknadnim pretresom tog područja, uključujući i obližnju kanalizaciju u potrazi za navodnom žrtvom, nije pronađeno ništa.

Oglas

Spasioci su na kraju potpuno zbunjeni napustili mjesto.

Kada su se vijesti o ovom incidentu pojavile u medijima, lokalni istražitelj paranormalnih aktivnosti Roberto Avila tvrdio je da je Juanita bila duh žene koja je ovdje jednom umrla.

“Rečeno nam je da je jedna osoba ovdje umrla prije nekoliko godina. Možda ova osoba još uvijek ne shvaća da više nije u svijetu živih, a njen duh i dalje vapi za pomoć.”

Roberto takođe ima teoriju da se u bunaru nalazilo „niže biće sa astralnog nivoa“ ,koje je svojim vriskom pokušalo da izazove nesreću na putu koji prolazi u blizini.

„Niži entitet sa astralnog nivoa sjedi na mestu gde prolaze crne vode. Na tim mjestima se redovno pojavljuju portali koji su prolaz u druge dimenzije”, kaže Avila.

Izvor: anomalien.com

Oglas

Foto naslovnice: anomalien.com