Meduza

NLO koji izgleda kao meduza se pojavio na nebu iznad Meksika

482

Marcela Guzmán je na društvenim mrežama podijelila video koji prikazuje intrigantno viđenje neidentifikovanog letećeg objekta koji izgleda kao blijeda meduza.

Video je nedavno snimljen u Tamaulipasu u Meksiku, a lokalni mediji su izvijestili o sličnim viđenjima NLO-a u susjednim državama Nuevo Leon i Coahuila.

Oglas

NLO je blistavog sjaja, sa prozirnom kupolom svjetlosti koja se nalazi iznad njega.

Dok ležerno prelazi nebom, kupola se postepeno širi, koja izgleda sve šira kako se NLO približava autoru videa. Video je brzo postao viralan, skupivši gotovo 5 milijuna pregleda.

Marcela, autorica videa, izrazila je svoju znatiželju i raspitala se jesu li drugi svjedočili sličnoj pojavi. Napisala je:

“Je li neko ovo primijetio još negdje? Objekt na videu je pravio kružne putanje i na kraju je nestao, pretvorivši se u blistavu zvijezdu.”

Oglas
NLO u obliku meduze iznad Meksika

Među hiljadama komentatora, neki su također tvrdili da su svjedočili NLO-u:

“I ja sam to vidio! Sjedio sam u autobusu i pitao oca što bi to moglo biti. U početku smo mislili da je zvijezda, ali onda se počela kružno kretati prije nego što je nestala”, napisao je jedan očevidac.

Do sada, priroda ovog objekta ostaje nerazjašnjena. Teorije o kineskim svjetiljkama ili dronovima odbačene su, jer nepoznati objekt nije ličio ni na jedno ni na drugo.

Intrigantna teorija predlaže mogućnost složene projekcije koja potječe sa zemlje i doseže do neba pomoću nepoznatog uređaja.

Možda vas zanima:  Preživjeli iz Roswella: Istina o onom koji je još bio živ

Međutim, ova teorija postavlja pitanja o tome kako je neko mogao proći više država preko noći, samo da bi izveo takvu šalu. Sve u svemu, postoje nedosljednosti koje zahtijevaju daljnju istragu.

Izvor: anomalien.com

Oglas