NLO u obliku trougla

NLO u obliku trougla viđen iznad Njemačke

448

Misteriozno viđenje crnog trouglastog objekta koji lebdi na nebu iznad Njemačke ostavilo je svjedoke zbunjenim i sa pitanjem se šta su to upravo vidjeli, prenosi coasttocoastam.com.

Neobičnu pojavu snimila je anonimna osoba u gradu Karlsruhe u nedjelju uvečer.

Oglas

Svjedok je opisao da predmet liči na “objekat nalik papirnoj jedrilici”, ali je rekao da se kretao na način koji je prkosio objašnjenju.

Svjedok je takođe tvrdio da je došlo do tehničkih problema na mobitelu, ubrzo nakon snimanja bizarnog NLO-a, što je izazvalo glasine da je možda u pitanju neka vrsta ‘vanzemaljskih smetnji’.

Video, koji je podijeljen na internetu, prikazuje tamni trouglasti oblik kako lebdi nebom, povremeno mijenjajući svoju orijentaciju i brzinu.

Čini se da objekat nema svjetla ili druge karakteristike koje bi ukazivale na njegovu prirodu ili porijeklo.

Oglas

Neka moguća objašnjenja za objekat uključuju dron ili uređaj na daljinsko upravljanje, ali je nejasno zašto bi neko upravljao nečim takvim noću i bez ikakvog svjetla.

Druga mogućnost je da je predmet bio balon koji je nosio vjetar, ali to ne objašnjava njegove čudne pokrete ili oblik.

Naravno, neki NLO entuzijasti sugerisali su da je objekt bio vanzemaljska letjelica, koja je možda obavljala neku vrstu izviđačke ili nadzorne misije nad gradom.

Međutim, bez ikakvih dodatnih dokaza ili potvrda, pravi identitet objekta ostaje misterija.

Možda vas zanima:  Dan kada su NLO-i onesposobili nuklearne projektile

Svjedok je rekao da su bili zbunjeni onim što su vidjeli i da se nadaju da je to možda vidio i neko drugi i da bi mogao dati neke odgovore.

Takođe su se pitali da li su tehnički problemi njihovog telefona povezani sa NLO-om ili je to samo slučajnost.

Oglas

Izvor: anomalien.com