Sjajni NLO

Skup sjajnih NLO-a snimljen iz aviona iznad Novog Meksika

288

Ovaj video je snimljen još u maju 2023. godine, ali je tek nedavno poslan ufološkoj organizaciji “MUFON” (međunarodna organizacija koja istražuje izvještaje o NLO-ima iz cijelog svijeta, a ne samo iz SAD-a).

Autor videa, detaljno je opisao okolnosti pod kojima je snimio ovu pojavu.

Oglas

“4. maja 2023. bio sam na letu American Airlinesa koji je poletio iz Charlottea za Los Angeles.

Otprilike u 17:25 MDT (planinska dnevna zona) uočio sam 6-7 užarenih objekata u obliku diska ispred prozora moje kabine kako putuju na zapad u neposrednoj blizini našeg aviona.

Objekti su putovali uzduž našeg aviona, formirajući stagnirajuću ravnu liniju.

Naš avion je putovao iznad države Novi Meksiko blizu Taosa brzinom od oko 800 kilometara na sat i nešto više od 9.000 kilometara iznad nivoa mora.

Oglas

Ovi objekti su letjeli u korak sa našim avionom tokom posmatranja i nije se činilo da se u nekom trenutku uzdižu ili spuštaju.

Kada sam prvi put primijetio ove objekte, svjetla koja su dolazila iz njih su sijala jarko žućkasto narandžastom bojom koja je izgledala poput plamena.

Činilo se da izvor svjetlosti koji je dolazio iz objekata pulsira u stalnom intervalu, a kada bi izvor svjetlosti ponekad zatamnio, mogao sam uočiti reflektirajući srebrni rub na 2 objekta.

Objekti su bili u obliku diska ili cilindrične prirode. Nakon što sam ih posmatrao golim okom, počeo sam da ih snimam otprilike u 17:26 MDT svojim telefonom koji snima u 4K kvaliteti.

Možda vas zanima:  Kralj Charles je navodno pilotirao prototipom NLO-a

Činilo se da su predmeti imali žućkasto bijeli sjaj kada sam ih gledao kroz kameru na mom telefonu, za razliku od žućkasto narandžaste boje kada su se posmatrali golim okom.

Nakon snimanja objekata 1 minut i 22 sekunde, prekinuo sam snimanje i počeo da fotografišem.

Oglas

Objekti su počeli da se pomjeraju dok sam snimao fotografije i na kraju su formirali stagnirajuću ravnu liniju sa 2 objekta u gornjem redu koja su se pomjerala napred, a donja 2 objekta se pomjerala u zadnji položaj.

“Ovih 6 objekata je na kraju ušlo u gomilu niskih oblaka u kojima je izvor svjetlosti koji dolazi iz objekata bio vidljiv kroz oblake.

Dok su izlazili iz te gomile oblaka jedan po jedan putujući na zapad, svjetla su im se pogasila i nestali su.

Nisam vidio da se objekti penju ili spuštaju nakon što su se svjetla ugasila.”

Video možete pogledati u nastavku.

Izvor: anomalien.com

Oglas