Leš jednog od vanzemaljaca koji su doneseni u meksički parlament

1000 godina stara tijela vanzemaljaca sa tri prsta pokazana u meksičkom parlamentu

737

Članovima meksičkog parlamenta pokazana su tijela vanzemaljaca, za koja se navodi da su stara više od hiljadu godina, a svaka ruka sadrži samo tri prsta.

Dva mala tijela navodnih vanzemaljskih stvorenja, pronađena u gradu Kusku u Peruu, izložena su u otvorenim kutijama tokom sjednice meksičkog parlamenta u srijedu u Mexico City-ju.

Oglas
Tijela vanzemaljaca u meksickom parlamentu
Tijelo jednog od vanzemaljaca staro 1000 godina

Novinar Jaime Maussan, koji se specijalizirao za svemirske vijesti, svjedočio je pod zakletvom da mumificirani primjerci nisu dio drevnih ljudskih bića, napominjući da je trećina DNK ova dva tijela nepoznata, navodi Indepedent newspaper.

Tokom parlamentarnog saslušanja kojem su prisustvovali američki zvaničnici i članovi meksičke vlade, Maussan je pregledao nekoliko video zapisa o neidentifikovanim letećim objektima i nepoznatim kosmičkim fenomenima, prije nego što je dodirnuo tijela navodnih vanzemaljaca.

Stručnjak za NLO pokazuje navodne ‘neljudske’ vanzemaljske leševe u meksičkom Kongresu

Meksički novinar je rekao: “Organizmi nisu dio naše evolucije na Zemlji i nisu pronađeni nakon rušenja NLO-a.”

“Pronađeni su u rudniku.”

Oglas

Jaime Maussan je potvrdio da su tijela vanzemaljaca pregledali naučnici sa Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika, koji su uspjeli izvući DNK dokaze, koristeći radiokarbonsko datiranje.

Rendgenski snimci uzoraka prikazani su i tokom saslušanja, gdje su vještaci pod zakletvom svjedočili da je jedno od tijela unutra imalo jaja, a oba su sadržavala implantate od vrlo rijetkih metala, poput osmijuma.

Ryan Graves, izvršni direktor Americans for Safe Aerospace i bivši pilot američke mornarice, želio je prisustvovati sjednici meksičkog parlamenta, nakon što je ranije ove godine rekao američkom Kongresu o prijetnji koju NLO-i predstavljaju za nacionalnu sigurnost SAD-a.

Možda vas zanima:  Video NLO-a koji aktivira štit i ulazi u vulkan

Važno je napomenuti da je meksički novinar Jaime Maussan povezan sa slučajem otkrića 5 vanzemaljskih mumija u Peruu 2017. godine, prije nego što je kasnije utvrđeno da su to ljudska djeca.

Izvor: gulftoday.ae