Bivši američki marinac: Proveo sam preko 15 godina na Marsu u tajnom svemirskom programu

122

Prema tvrdnjama penzionisanog američkog marinca Randyja Cramera, poznatijeg pod pseudonimom “Kapetan Kaye”, ljudi ne samo da su bili na Marsu, već također postoji tajni svemirski program i flota koja operiše u svemiru.

Čini se da postoje dvije verzije priče, kada su u pitanju svemir, Mars i povjerljivi dokumenti.

Prva verzija je da nikada nismo bili na Marsu, jer je zbog ograničenosti naše tehnologije ostalo da se uradi još mnogo posla.

Prema drugoj verziji, koju su u posljednoj deceniji podržavali razni pojedinci, ljudska vrsta je zakoračila na marsovsko tlo.

Pitanje je, ko govori istinu? I da li bi bilo realno povjerovati da smo uz pomoć tajnih svemirskih programa već kolonizovali crvenu planetu?

Ljudske kolonije na Marsu

Prema “Kapetanu Kayeu”, koji je u to vrijeme bio američki marinac, godinama je bio stacioniran na Marsu, a njegova misija je bila da štiti pet ljudskih kolonija od autohtonih životinjskih vrsta koje naseljavaju ovu planetu.

Ne samo da je proveo tolike godine na Marsu, već je služio i na ogromnom svemirskom nosaču aviona tri godine.

Ovaj bivši američki marinac također tvrdi da je radio i za “Marsovske odbrambene snage” (MDF), koje su bile u vlasništvu marsovske kolonijalne korporacije (MCC), što je u stvari konglomerat financijskih, vladinih i tehnoloških kompanija.

Cramer i njegov tim, bili su dio specijalnog odjeljenja američkih marinaca sa strogo povjerljivom misijom: da zaštite i obezbijede preživljavanje pet novoosnovanih ljudskih kolonija na površini crvene planete.

Možda vas zanima:  Univerzum je poput ogromnog ljudskog mozga

Pored toga, Cramer tvrdi da se njegova obuka vršila na Mjesecu, u tajnoj bazi nazvanoj LOC (Lunar Operations Command), na Saturnovom mjesecu Titan, pa čak i u dubokom svemiru.

Vanzemaljske vrste i superiorna tehnologija

Prema izjavama ovog bivšeg marinca, Mars je planeta prepuna života, a svemirska tehnologija je daleko superiornija od one na Zemlji.

Super napredne svemirske letjelice imaju različite propulzivne sisteme, koji omogućavaju svemirskoj floti da lako dosegnu granice našeg Sunčevog sistema.

Ovi propulzivni sistemi funkcioniraju pomoću fuzijskih i fisijskih sistema, kao i antigravitacije, što je tehnologija koju su ljudskoj vrsti prenijela “siva bića”.

Posebno je zanimljiva Cramerova izjava da Mars nastanjuju dvije autohtone vanzemaljske vrste: “Reptilijanci” i “Insektoidi”, koje su veoma inteligentne.

Reptilijanci su veoma agresivna vrsta, koja svoju teritoriju brani po svaku cijenu. Insektoidi, iako jednako inteligentni kao Reptilijanci, su mnogo pasivniji.

Drevni nuklearni rat na Marsu

Mogućnost da je Mars planeta koja je sposobna da podrži život, podržana je od strane nekoliko istraživača. Jedan od njih je doktor Brandenburg, koji tvrdi da se prije nekoliko stotina miliona godina između vanzemaljskih vrsta na Marsu dogodio nuklearni rat.

Prema doktoru Brandenburgu, drevni Marsovci, poznati kao Cidonci i Utopijci, masakrirani su u ogromnom nuklearnom napadu, a dokazi o genocidu mogu se i danas pronaći.

2012. godine, NASA-in rover Curiosity je na Marsu detektovao veliku količinu ksenona 129 (129Xe), radioaktivnog izotopa koji nastaje jedino pri veoma nasilnim nuklearnim reakcijama.

Ksenon 129

Iako Cramer nema konkretne fizičke dokaze koji podržavaju njegove tvrdnje, kaže da čini sve što može da pribavi visoko povjerljive dokumente koji bi dokazali da su njegovi navodi tačni.

Dijelovi njegovog svjedočenja, poklapaju se sa onim Michale Relfea, još jednog “zviždača” koji tvrdi da je proveo 20 godina na crvenoj planeti.

Foto naslovnice: Freepik

PODIJELI ČLANAK
PODRŽITE RAD OVE STRANICE