Žena je fotografisala jasno vidljiv NLO sa svog balkona

194
Preslušaj članak

Celle di Bulgheria (Italija), neobičan gradić poznat po svojoj bogatoj istoriji i prirodnim ljepotama, našao se u središtu vazdušne misterije ovog maja. Fotografija, koju je snimila mještanka Anna Ida Guida, prikazuje metalni objekt u obliku tanjira kako lebdi na nebu.

Snimljena sa njenog balkona, fotografija je bila jedna od dvije koje su snimljene u brzom nizu; prva je pokazala prazno nebo, dok je druga otkrila neočekivanog gosta.

Oglas

“Uslikala sam fotografiju ispred svog balkona, zapravo dvije, u isto vrijeme, na jednoj nema ništa, a na drugoj se nalazi ovo, može li mi neko reći šta je to?”, napisala je Anna.

“Ja, iako nisam vidjela ništa, nisam gledala u telefon već u nebo, jer je slika bila dovoljno lijepa da je pokažem mom dečku.”

Aninna objava na Facebooku, u kojoj traži objašnjenja za ovaj objekat, izazvala je val teorija. Prijedlozi su se kretali od svakodnevnih – zalutala crna plastična vreća koju nosi vjetar – do izvanrednih, a neki su raspravljali i o mogućnosti vanzemaljske letjelice.

Intriga se dodatno produbila, nakon što je slika poslana Mediteranskom ufološkom centru, organizaciji posvećenoj proučavanju neidentifikovanih letećih objekata.

Klikom na neki od oglasa pomažete rad ove stranice

Stručnjaci centra detaljno analiziraju fotografiju u potrazi za tragovima koji bi mogli rasvijetliti porijeklo i prirodu ovog objekta.

Dok analiza traje, mnogi željno iščekuju nalaze centra, nadajući se odgovorima na misteriju koja je krasila nebo iznad Celle di Bulgheria.

Možda vas zanima:  NLO susret u Kanadi 1967. godine: Teške opekotine i istopljeni vrhovi prstiju

Izvor: anomalien.com

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira32
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni91
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci35
Stonehenge
Skrivena Istorija65
Novosti24
PODRŽITE RAD OVE STRANICE