Žena duh snimljena kamerom u kamionu?

116

U noći 31. marta 2024. godine, vozač kamiona iz Meksika vozio je autoputem za Saltillo, nesvjestan da je sablasna prisutnost zauzela suvozačko mjesto pokraj njega.

Tokom vožnje, nazvali su ga iz njegove prevozničke kompanije, sa pitanjem koga je povezao sa sobom. Odbacivši to kao šalu, ignorisao je pitanje.

Međutim, po dolasku u sjedište kompanije, pokazana mu je zastrašujuća fotografija koju je snimila nadzorna kamera unutar kamiona.

Slika je otkrila žensku figuru sa jezivim, neprirodnim licem koja je sjedila pokraj njega. Njena haljina je ličila na one iz 19 vijeka.

Zena duh
YT screenshot

Uposleni u kompaniji ispitali su vozača, ističući da je prema njihovim pravilima strogo zabranjeno voziti autostopere ili nepoznate osobe.

Iznenađen i zaklinjući se da da niko nije bio u kabini, vozač je insistirao da nije pokupio nikoga na cesti, što je dovelo do zaključka da ga je pratio duh.

Koliko vremena je duh bio prisutan, nije jasno; društvenim mrežama kružila je samo jedna fotografija i video razgovora vozača iz WhatsApp grupe radnika Monterrey Express linije.

Video i fotografije postale su viralne, potaknuvši rasprave. Neki su vjerovali da je riječ o razrađenoj šali sa glumicom ili naslikanom lutkom, dok su drugi bili uvjereni u autentičnost sablasnog autostopera.

Čak su se prisjetili urbane legende iz 1980-ih o “Mrtvoj Santillo”, ženi duhu koja bi tražila prevoz do obližnjeg ranča.

Prema legendi, nakon što bi izašla iz vozila nestala bi, a vlasnik ranča je objasnio da žena odgovara opisu njegove kćeri, koja je prije mnogo godina poginula na toj autocesti.

Možda vas zanima:  Slučaj Doris Bither: Priča koja je inspirisala horor film "The Entity"

Izvor: anomalien.com

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira37
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni105
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci37
Stonehenge
Skrivena Istorija69
Novosti38
PODRŽITE RAD OVE STRANICE