NLO iznad Kine: Možda najjasnija fotografija do sada

151

Za razliku od bezbrojnih fotografija lošeg kvaliteta, koje često prate izvještaje o neidentifikovanim letećim objektima, ovaj konkretni snimak je izuzetan zbog svoje zapanjujuće jasnoće.

Fotografija, koju je iznad kineskog užurbanog grada Xiamen napravio fotograf poznat samo pod pseudonimom “Cirenim”, prikazuje neobični metalni objekt u obliku diska koji lebdi visoko na nebu.

Ono što ovo viđenje čini tako izuzetnim su čisti, jasno prikazani detalji objekta na snimku. Glatka i srebrnasta površina NLO-a je jasno vidljiva, a kontrast između objekta i njegove okoline ga čini istaknutim na način koji ćemo rijetko vidjeti na drugim fotografijama NLO-a.

Kao i kod većine ovakvih viđenja, iznova se postavlja pitanje: O čemu se ovdje tačno radi?

Neki sugerišu da se radi o letjelici koju je napravio čovjek, kao što je sofisticirani dron ili meteorološki balon koji se nalazi na velikoj visini.

Međutim, uglađeni “tanjirasti” oblik i gotovo “onostrani” izgled objekta, naveli su druge ljude da se zapitaju može li ovo biti dokaz nečega daleko tajanstvenijeg- kao što su posjetioci iz drugog svijeta.

Da li je ova fotografija samo još jedan primjer pogrešno identificiranog običnog objekta ili pruža uvid u nešto daleko neobičnije?

Izvor: anomalien.com

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira44
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni113
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci43
Stonehenge
Skrivena Istorija75
Novosti44
PODRŽITE RAD OVE STRANICE