Misteriozni portal na Indijskom nebu

Misteriozni ‘portal u drugi svijet’ pojavljuje se na indijskom nebu

833

U svijetu u kojem prevladavaju pametni telefoni, a ljudi vole da se razmeću svojim fotografskim vještinama snimajući slike neba i jedinstvenih formacija oblaka, priroda nas ponekad iznenadi na najneočekivanije načine. Nedavno se u gradu Bengaluru desio zbunjujući fenomen na nebu koji je ostavio njegove stanovnike u čudu. Korisnik Twittera pod imenom WazBLR objavio je kratki video na platformi, snimivši misterioznu sjenu (portal) vidljivu na nebu iznad Bengalurua.

Intrigantni video podijeljen je 23.jula, što je potaknulo korisnika da pita kolege sa interneta o njihovim razmišljanjima o tome što bi ovaj zagonetni prizor mogao biti.

Oglas

Nagađajući radi li se možda o zgradi, zanimalo ga je i naučno objašnjenje takve pojave.

U svom naslovu je napisao: “Tajanstvena sjena (objekt?) viđena je sinoć na nebu Bengalurua u blizini nadvožnjaka Hebbal.

Je li još neko to vidio? Što bi ovo moglo biti? Sjena zgrade? Ako jest, koje bi onda naučno objašnjenje moglo biti iza toga?”

Video je brzo postao popularan na internetu, potaknuvši rasprave među korisnicima interneta, dok su nagađali o prirodi ovog misterioznog objekta na nebu.

Oglas
Misteriozni “portal” na nebu iznad Indije

Izvor: anomalien.com