Misteriozni crni helikopteri izvukli oboreni NLO u blizini Aljaske

273

Stručnjak za NLO Ross Coulthart tvrdi da ima nove informacije koje opovrgavaju izjavu predsjednika Bidena o misterioznom ‘UAP-u’ (neidentifikovanom vazdušnom fenomenu) koji su srušili američki USAF lovci prošlog februara, prenosi dailystar.co.uk.

Coulthart je rekao da je njegov izvor iz Pentagona potvrdio da je oboreni objekt zapravo bio srebrni NLO u obliku cilindra, a ne civilni balon kako je tvrdio predsjednik Biden.

Oglas

Zviždač je rekao da je predsjednik lično naredio obaranje i da je operacija uključivala više snaga, uključujući HC-130, F-16 i crne OGA helikoptere.

Incident se dogodio oko 13 kilometara od zaleđene obale Aljaske, a piloti poslani da pregledaju mjesto dali su proturječne izjave o onome što su vidjeli. Online video zapisi koje su snimili lovci na NLO-e prikazuju crne helikoptere kako lebde iznad obale.

Američki dužnosnici rekli su da je objekt predstavljao “opravdanu prijetnju vazdušnom prometu” i da je oboren po predsjednikovoj naredbi.

Glasnogovornik Pentagona rekao je da su spasilačke ekipe prikupile krhotine sa objekta koje su bile razbacane po površini leda.

Klikom na neki od oglasa pomažete rad ove stranice

Međutim, potraga je prekinuta, a dužnosnici su odbili dati detaljan opis objekta, rekavši samo da “nije riječ o avionu”.

Ove su izjave izazvale bijes među Amerikancima. Mnogi se pitaju zašto je predsjednik Biden skrivao istinu o operaciji i zašto se skrivala informacija o oborenom NLO-u.

Možda vas zanima:  Vanzemaljci: Izvanzemaljski ili transdimenzionalni?

NLO stručnjaci sa velikim zanimanjem proučavaju ovaj slučaj. Nadaju se da će im novi detalji operacije pomoći da razumiju prirodu i porijeklo ovih misterioznih objekata koji se i dalje pojavljuju na nebu.

Izvor: anomalien.com

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira32
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni83
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci36
Stonehenge
Skrivena Istorija59
PODRŽITE RAD OVE STRANICE