Snimljen ogromni NLO u obliku cigare na nebu iznad Ukrajine

241

U toku rutinskih operacija nadzora, dron kojim upravlja 406. bataljon snimio je intrigantan snimak NLO-a u obliku cigare koji je “visio” iznad ukrajinske linije fronta.

Ono što izdvaja ovaj objekat je odsustvo krila ili vidljivih sredstava za pogon, za razliku od konvencionalnih aviona kao što su avioni ili helikopteri.

Oglas

Pojavile su se brojne teorije o identitetu ove nepoznate letjelice, u rasponu od izviđačkog balona ili drona do spekulativnije mogućnosti vanzemaljskih opservacija u regiji.

Kratki snimak od 17 sekundi ovog misterioznog objekta pobudio je radoznalost kako povremenih gledalaca, tako i iskusnih stručnjaka, dodajući još jedan sloj intrige trenutnoj situaciji nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Kroz istoriju viđenja NLO-a, letjelice u obliku cigare prijavljivane su širom svijeta.

Ovi veliki objekti se često uspoređuju sa “matičnim brodovima” koji dolaze iz veoma dalekih područja svemira i mogu sadržavati manje leteće tanjire ili trokutaste letjelice.

Klikom na neki od oglasa pomažete rad ove stranice

Neki čak upoređuju ove letjelice u obliku “cigare” sa vojnim nosačima aviona u okeanima.

Dok čekamo daljnje informacije i analize, jedna stvar ostaje sigurna: nebo iznad Ukrajine krije tajne koje tek treba da budu otkrivene.

Izvor: anomalien.com

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira32
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni83
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci36
Stonehenge
Skrivena Istorija59
PODRŽITE RAD OVE STRANICE