Narednik USAF-a govorio o svom susretu sa NLO-om i “četiri bića”

297

Štabni narednik Mario Woods, nedavno je na podcastu The Disclosure Team podijelio svoj zbunjujući susret s NLO-om iz 1977. godine. Woods, koji je obezbjeđivao raketne silose u zračnoj bazi Ellsworth u Južnoj Dakoti, opisao je iskustvo koje još uvijek prkosi objašnjenju.

Te noći, Woods se nalazio u kontrolnom centru izvan baze, kada je primijetio ogromni svijetleći objekt na nebu. Veličina i izgled objekta nisu odgovarali nijednom poznatom avionu, zbog čega je bio zbunjen.

Ubrzo nakon toga, alarmi su detektovali proboj perimetra. Woods i njegov kolega Michael Johnson uskočili su u svoje vozilo kako bi istražili o čemu se radi.

Dok su se vozili, ugledali su objekat sa pulsirajućim narandžastim, crvenim i bijelim svjetlima, oko kilometar dalje.

“Mogli ste vidjeti ovo pulsiranje… ove narandžaste, crvene i bijele boje”, prisjetio se Woods.

Kada su se približili, shvatili su da je ovaj objekt ogroman, uporediv po veličini sa Walmartom1 i dugačak kao nosač aviona.

Dok su posmatrali objekat, jarka svetlost je obavila područje i obojica su osjetila kako ih je nevidljiva sila podigla sa sjedišta. Zatim se iznad haube njihovog vozila pojavila sfera nalik dronu.

“Lopta, otprilike četiri do pet puta veća od lopte za plažu, pojavila se samo nekoliko centimetara iznad haube”, ispričao je Woods. Predmet je jurio okolo poput ping pong loptice prije nego što je iznenada nestao.

“Ova stvar je skakutala uokolo kao ping pong loptica tri ili četiri sekunde i odjednom je odletjela i nestala.”

Možda vas zanima:  Teleskop otkrio umjetna svjetla na egzoplaneti Proxima B

Susret je poprimio čudniji zaokret kada je Woods ugledao četiri bića – tri mala i jedno visoko – kako se kreću prema njemu bez hodanja.

“Vidio sam ova četiri bića – tri mala i jedno visoko – oko 6 metara dalje,” rekao je. “Nisu hodali, već su se svi kretali u isto vrijeme, prilazeći meni.”

Nekoliko trenutaka kasnije oboje, entiteti i NLO, su nestali, a Woods je shvatio da su on i Johnson sada bili parkirani oko 15 kilometara od prvobitne lokacije bez tragova guma koji bi ukazivali na njihovo putovanje.

“Najčudnija stvar u vezi s tim bila je da je vozilo bilo okrenuto u jedinom smjeru kojim je moglo otići, a nije bilo tragova guma koji bi ukazivali da je tu došlo”

Do danas, događaji iz te noći su ostali nerazjašnjeni. Woodsova priča pridonosi sve većem broju vojnog osoblja koje iznosi svoja izvanredna iskustva s NLO-ima, potpirujući neprekidne rasprave o vanzemaljskom životu i neidentifikovanim vazdušnim fenomenima.

Izvor: anomalien.com

Bilješke:

  1. Američka multinacionalna maloprodajna korporacija koja upravlja lancem hipermarketa ↩︎

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira36
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni98
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci35
Stonehenge
Skrivena Istorija67
Novosti31
PODRŽITE RAD OVE STRANICE
Ako vam se sviđa sadržaj ove stranice, razmislite o tome da nas podržite donacijom.