Video ogromnog NLO-a koji prolazi pored mjeseca

1.4k
Preslušaj članak

Video koji prikazuje ogroman NLO dok prolazi pored mjeseca i koji je napravio Mr.Crrow777, 2016-te godine i postavio ga na YouTube, jedan je od najboljih video zapisa koji možda dokazuje da vanzemaljci ne samo da su potpuno stvarni, nego su nam i veoma blizu.

Nije nikakva tajna da su nas Japanci odavno tehnološki pretekli. Dok smo mi bili oduševljeni 4k TV tehnologijom, oni su već imali svoj 8k super hi-vision u trgovinama.

Oglas

Stoga nije nimalo čudno da su Japanci među prvima koji su naišli na većinu najčudnijih svjetskih otkrića, sa obzirom da se tehnološki mnogo brže razvijaju od ostatka svijeta.

Kao što se može vidjeti u videu, neobična letjelica je snimljena jednim od vrhunskih teleskopa, koji je također zabilježio koliko masivan brod mora biti da bi se uopšte mogao uočiti s tako velike udaljenosti.

Jedina pitanja koja su proizašla iz ovog otkrića, za početak, bila su je li ovo doista vanzemaljska letjelica ili je to zapravo svemirska letjelica koju je napravio čovjek i koju su držali podalje od nas?

Video prikazuje svemirsku letjelicu, koja čini se ima ogromne potisnike, tačnije njih tri, i koja se kreće nevjerojatnom brzinom da bi zatim usporila i nedugo zatim ponovo počela ubrzavati.

Klikom na neki od oglasa pomažete rad ove stranice

Radi li se možda o nekom prototipu ljudske tehnologije ili je zaista riječ o vanzemaljskoj tehnologiji?

Možda vas zanima:  Nevjerovatni susret sa NLO-om u Engleskoj 1981. godine

Uostalom, sami pogledajte video i napišite nam vaše mišljenje u komentarima.

PODIJELI ČLANAK

Pročitajte još

Kategorije

Neobjašnjive pojave i misterije-ilustracija crne rupe
Tajne Svemira32
putovanje kroz vrijeme i stvarnost
Misterije i Neobjašnjivi Fenomeni91
NLO fenomen i vanzemaljske otmice Image by chandlervid85 on Freepik
NLO i Vanzemaljci35
Stonehenge
Skrivena Istorija65
Novosti24
PODRŽITE RAD OVE STRANICE