NLO mjesec

Video ogromnog NLO-a koji prolazi pored mjeseca

809

Video koji prikazuje ogroman NLO dok prolazi pored mjeseca i koji je napravio Mr.Crrow777 2016. godine i postavio ga na YouTube, jedan je od najboljih video zapisa koji možda dokazuje da vanzemaljci ne samo da su potpuno stvarni, nego su nam i veoma blizu.

Nije nikakva tajna da su nas Japanci odavno tehnološki pretekli. Dok smo mi bili oduševljeni 4k TV tehnologijom, oni su već imali svoj 8k super hi-vision u trgovinama.

Oglas

Stoga nije nimalo čudno da su Japanci među prvima koji su naišli na većinu najčudnijih svjetskih otkrića, sa obzirom da se tehnološki mnogo brže razvijaju od ostatka svijeta.

Kao što se može vidjeti u videu, neobična letjelica je snimljena jednim od vrhunskih teleskopa, koji je također zabilježio koliko masivan brod mora biti da bi se uopšte mogao uočiti s tako velike udaljenosti.

Jedina pitanja koja su proizašla iz ovog otkrića, za početak, bila su je li ovo doista vanzemaljska letjelica ili je to zapravo svemirska letjelica koju je napravio čovjek i koju su držali podalje od nas?

Video prikazuje svemirsku letjelicu, koja čini se ima ogromne potisnike, tačnije njih tri, i koja se kreće nevjerojatnom brzinom da bi zatim usporila i nedugo zatim ponovo počela ubrzavati.

Oglas

Radi li se možda o nekom prototipu ljudske tehnologije ili je zaista riječ o vanzemaljskoj tehnologiji?

Možda vas zanima:  1000 godina stara tijela vanzemaljaca sa tri prsta pokazana u meksičkom parlamentu

Uostalom, sami pogledajte video i napišite nam vaše mišljenje u komentarima.